Falco indgår aftale med 11 danske forfattere

Søren & Lotte Hammer og Jim Lyngvild, Ghita Nørby og Anne Sophia Hermansen er et udpluk af de mange danske navne på Falcos udgivelsesplan.

Fotograf: Daniel, Buchwald, Kasper, Kamuk, Lene, Damtoft – privatfotos

Falco ser frem til at udgive både etablerede bestsellerforfattere som Søren og Lotte Hammer og kendte tv-personligheder som Jim Lyngvild, Ghita Nørby og Anne Sophia Hermansen.

Falco udgiver i efteråret ambitiøse krimiromaner fra Jürgen Klahn, Allan Erik Mortensen og Tom Peder Olsen foruden en samtale- og debatbog af Jim Lyngvild, Ghita Nørby og Anne Sophia Hermansen. Falcos ønske om at styrke den danske genrefiktion viser sig i udgivelsen af tween-fantasy fra Dorthe Klyvø og en historisk romance fra Louise Colding.

Til foråret udgiver Falco desuden en ny stand-alone historisk romance fra Søren & Lotte Hammer, som hidtil har været kendt for deres populære spændingsserie Venner og fjender, som blev afsluttet i år. Forfatteren Birgitte Bartholdy, som har skrevet en skilsmisseroman, er også at finde i udgivelsesplanen til foråret 2023.

Forlaget Falco er et kommercielt forlag med base i Odense. Falco udspringer af Swann A/S, som også ejer Swann Studio og Nightingale. Falco repræsenterer HarperCollins i Danmark.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Jonas Vingegaard vinder Tour de France

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *