Dragerepublikken

Krigen er ovre og krigen er først lige begyndt i den brutale fantasyroman.Anden del af Poppy War-trilogien, Dragerepublikken af R.F. Kuang udkommer i september.

Om bogen:
Udg. dato: 13. september 2022. Originaltitel: The Dragon Republic. Genre: Skønlitteratur. Vejl. pris: 299,95. Format: Indbundet. Sider: ca. 660
Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
ISBN: 9788794232326

Efter udslettelsen af Mugen, er Rin nu på flugt fra føniksguden, sin opiumsafhængighed og på de etiske dilemmaer, som hendes afslutning på krigen har bragt med sig.

Rin holder sig i live gennem ønsket om hævn og endnu engang bliver læserens sympati for Rins valg sat på prøve, når hun indgår alliancer, der kan ende med at sætte hendes etiske kompas ud af kurs. For der er snart sagt ikke dét hun ikke vil ofre for sit lands sikkerhed.

“Det er egentlig lidt en gåde, hvorfor en så bemærkelsesværdig debut skulle vente fire år med at udkomme herhjemme,” siger Jakob Stegelmann fra Troldspejlet om første bind i trilogien.

På Time Magazines liste over 100 bedste fantasyromaner nogensinde skrevet.

Om forfatteren:
Den kinesisk-amerikanske forfatter R.F. Kuang står bag Poppy War-trilogien som hun skrev som 22-årig, mens hun tog et sabbatår i Kina. Trilogien har været nomineret til adskillige priser og både Opiumskrigen og Dragerepublikken er på Time Magazines liste “100 Best Fantasy Books of All Time”. Kuang har studeret kinesisk sprog og kultur på Cambridge – og Oxford University og er lige nu ved at tage en Ph.d. på University of Yale.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Den glemte pige

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *