PRAKTIKANT/FRIVILLIG

Er du interesseret i Tyrkiet, og har du lyst til at arbejde med tyrkiske forhold?

-så har vi et godt match. Vi søger nemlig praktikanter og frivillige skribenter med lyst til at bidrage med nyheder og baggrund, til Danmarks førende medie om Tyrkiet, danturk.com.

Uanset om du helst vil skrive, fotografere, lave nyheder med levende billeder eller være koordinator for events, så skal du være mere end velkommen. Vi har brug for alle kræfter. Vi har store ambitioner for fremtiden.

Om du bor i Sæby, Odense, Ankara, København eller flere steder, er underordnet. Det meste arbejde foregår på internettet. Noget for dig at være en del af en spændende og international atmosfære med nyheder på dansk om Tyrkiet og tyrkiske forhold i Danmark?

Ring eller skriv til redaktøren på info@danturk.com – hvis du er interesseret, så finder vi ud af noget der tilpasses dine planer og muligheder. Kom og vær med til at øge kendskabet til Tyrkiet i Danmark.

Danturk er et frit og uafhængigt dansk medie der udgives af HCK Media, der også ejer mediet haber.dk, der handler om Tyrkiet og Danmark på tyrkisk. Begge medier har Cengiz Kahraman som ansvarshavende chefredaktør.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *