Jonas Vingegaard vinder Tour de France for andet år i træk

Den 26-årige dansker, Jonas Vingegaard, for andet år i træk har vundet verdens største og det prestigefyldte cykelløb, ”Tour de France”.
Foto: teamjumbovisma.com

Af Cevdet KOCAMAN
cevdet@danturk.com

Den 26-årige Jonas Vingegaard er den første dansker nogensinde til at vinde Tour de France to gange, efter at Bjarne Riis i 1996 sluttede løbet med den gule trøje. men han har siden indrømmet brug af doping.

Jonas Vingegaard, fra Jumbo-Visma-holdet i den gule trøje fik førsteplads efter slutningen af ​​21. etape, som sluttede i Paris i Tour de France.

– Det er en følelse af stolthed og glæde. Vi har vundet for anden gang nu. Det er virkelig fantastisk.

– I dag var alle de danske tilskuere fuldstændig fantastiske. Jeg skal ikke kun sige tak til mit hold og min familie, men til hele Danmark. De støtter mig, og det er jeg virkelig taknemmelig for, siger Jonas Vingegaard i det officielle vinderinterview.

Foto: teamjumbovisma.com

Vingegaard kom først i mål i Tour de France på 82 timer, 05 minutter og 42 sekunder i det samlede klassement.

Jonas Vingegaard vandt i år Touren med et forspring på hele syv minutter og 29 sekunder ned til sin store rival, Tadej Pogacar (UAE).

Tour-mesteren i de sidste tre år, Tadej Pogacar fra UAE Emirates-holdet, blev nummer to, og Adam Yates også fra UAE Emirates-holdet sluttede touren på tredjepladsen.

Den danske Tour-vinder vil senere i år gå efter at vinde endnu et af de helt store etapeløb, når han stiller op i Vuelta a España.

Her deltog Jonas Vingegaard i 2020 og blev nummer 46.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Kronprinsparret besøger Vietnam som led i officielt grønt dansk erhvervsfremstød

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *