Galatasaray besejrede Olimpija Ljubljana 3-0 på udebane

OLYMPIJA LJUBLJANA 0-3 GALATASARAY

Den tyrkiske storklub Galatasaray besejrede Olimpija Ljubljana 3-0 på udebane i den første kamp i 3. kvalifikationsrunde af Champions League. Det gul-røde holds mål kom fra Kerem, Mertens og Halil.

Af Danturk.com

Den tyrkiske storklub, Galatasaray var gæst for Olimpija Ljubljana på udebane i den første kamp i 3. kvalifikationsrunde af Champions League. Det gul-røde hold forlod kampen på Stozice Stadion med en 3-0 sejr.

Galatasarays mål kom fra Kerem Aktürkoğlu i det 9. minut, Dries Mertens i det 48. minut og Halil Dervişoğlu 90+1.

Målet scoret af Abdülkerim Bardakcı i Galatasaray i det 57. minut blev annulleret efter VAR-gennemgangen med den begrundelse, at Nelsson var i offside-position. Nelsons mål i 64 var heller ikke gyldigt på grund af offside.

Galatasarays nye transfer, Cedric Bakambu, startede kampen i de første 11’ere. Mauro Icardi blev erstattet af Bakambu i det 74. minut.

UEFA-præsident Aleksander Ceferin, født i Ljubljana, fulgte også Olimpija Ljubljana-Galatasaray-kampen fra tribunen.

Klaksvik besejrede Molde 2-1 i Champions Leagues 3. kvalifikationsrunde-kamp, ​​hvor Galatasarays modstander i slutspillet skal afgøres.

Efter dette resultat opnåede Galatasaray en stor fordel inden returkampen, der spilles tirsdag den 15. august i Istanbul.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.