Galatasaray vandt 3-2 på Old Trafford.

FODBOLD: UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Galatasaray besejrede Manchester United 3-2 i gruppe A i UEFA Champions League efter to nederlag på Old Trafford.

Af Danturk.com

Det vindende mål for tyrkerne mod Manchester United i gruppe A i UEFA Champions League, kom fra Mauro Icardi i det 81. minut. Med denne sejr rykkede Galatasaray op på andenplads i sin gruppe med 4 point.

Den store tyrkisk fodboldklub, Galatasaray, der startede fra 2. kvalifikationsrunde i Champions League i denne sæson, gav ikke op på trods af at holdet kom bagud i 4 kampe spillet i Europa.

Galatasaray har spillet 8 kampe i Europa i denne sæson, med 6 sejre og 2 uafgjorte.

Tyrkerne slog deres modstandere 3-2 på Old Trafford med Wilfried Zaha i det 23. minut, Kerem Aktürkoğlu i det 71. minut og Icardi i det 81. minut. Hjemmeholdets mål blev scoret af Rasmus Højlund i det 17. og 67. minut.

Rasmus Højlund blev kåret som kampens bedste spiller mod Galatasaray

Rasmus Højlund blev kåret som kampens bedste spiller mod Galatasaray, men nederlaget fyldte hos danskeren.

Manchester United har fået en forfærdelig start på sæsonen, ikke mindst i Champions League hvor det tirsdag blev til det andet nederlag ud af to mulige, da Galatasaray vandt 3-2 på Old Trafford.

Samtidig fremhæves den danske angriber Rasmus Højlund som holdets lyspunkt, hvilket han tirsdag understregede med to flotte mål til føringerne 1-0 og 2-1.

Først udlignede Kerem Aktürkoglu til 2-2, og kort efter blev en svag aflevering fra keeper André Onana opsnappet, så Uniteds Casemiro i forsøget på at afværge situationen begik straffespark og fik rødt kort et kvarter før tid.

Mauro Icardi misbrugte imidlertid straffesparket ved at skyde forbi, men et par minutter senere fik han endnu en chance, og han gjorde skaden god igen ved at løfte bolden over Onana til 3-2.

LÆS:  Selvtillid skal bringe FCK-styrker i spil med det samme

Tyrkerne kunne have scoret yderligere i slutfasen, hvor holdet skiftede Victor Nelsson ind for at forsvare føringen.

United havde et par store chancer, men led endnu et skuffende nederlag på hjemmebane. For tre dage siden var det Crystal Palace, der forlod Old Trafford med en sejr.

Galatasaray får deres første sejr i England

Galatasaray, der har mødt engelske repræsentanter 21 gange i historien om europæiske cups, har vundet 3 af disse kampe, spillet 8 uafgjort og besejret 10.

Galatasaray slog Manchester United 3-2 og markerede deres første sejr i England.

I den anden kamp i gruppen tabte FC København 2-1 til Bayern München. Målene for det tyske hold blev scoret af Jamal Musiala i det 67. minut og Mathys Tel i det 83. minut.

I gruppe C-kampen slog Real Madrid Napoli 3-2 på udebane. De vindende mål for Madrid-repræsentanten blev scoret af Vinicius Junior i det 27. minut, Jude Bellingham i det 34. minut og Alex Meret (selvmål) i det 78. minut, mens hjemmeholdets mål kom fra Leo Oestigaard i det 19. minut og Piotr Zielinski i det 54. minut.

Resultaterne er som følger:

Gruppe A
Manchester United (England) – Galatasaray: 2-3
København (Danmark) – Bayern München (Tyskland): 1-2

Gruppe B
PSV Eindhoven (Holland) – Sevilla (Spanien): 2-2 Linse (Frankrig) – Arsenal (England): 2-1

Gruppe C Union Berlin (Tyskland) – Braga (Portugal): 2-3
Napoli (Italien) – Real Madrid (Spanien): 2-3

Gruppe D
 Salzburg (Østrig) – Real Sociedad (Spanien): 0-2
Inter (Italien) – Benfica (Portugal): 1-0

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

LÆS:  Hvis finalen i VM ender med straffesparkskonkurrence har Argentina 80 procent chance

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.