FCK laver visitationsring omkring Parken før Galatasaray-kamp

Fans af FCK og Galatasaray vil blive visiteret uden for stadion, mens politiet indfører skærpet strafzone.

Der bliver oprettet en ydre visitationsring omkring Parken før tirsdagens møde mellem FC København og Galatasaray i Champions League.

Det oplyser den danske mesterklub søndag på sin hjemmeside.

Ringen rundt om stadion skal sikre, at alle har billet til kampen, og at fans af de to klubber ikke støder sammen. Der vil blot være to indgange i visitationsringen, der åbner klokken 15.

FCK-fans får adgang til A-, B- og C-tribunerne via Øster Alle, mens fans af de tyrkiske gæster efter planen vil blive ledt frem til D-tribunen via Gunnar Nu Hansens Plads omkring Østerbrogade.

FCK skriver, at Galatasarays fans kun må opholde sig på D-tribunen. Skulle fans af det gæstende hold forsøge at snige sig ind på de øvrige tribuneafsnit, så vil de blive bortvist.

Politiet indfører samtidig en midlertidig skærpet strafzone omkring Parken, hvilket betyder, at straffen for blandt andet vold og hærværk kan stige til det dobbelte.

Galatasarays fans skal desuden blive på stadion i én time efter slutfløjt.

FCK og Galatasaray kæmper om at følge Bayern München videre til forårets knockoutkampe i Europas største klubturnering.

FCK indtager andenpladsen i gruppe A med fem point og kan med en sejr gå videre. Uafgjort kan også vise sig at være nok, hvis Manchester United samtidig ikke vinder over Bayern München.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Vaks Wind hakker Danmark til snæver sejr over Nordirland

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *