Fenerbahce er klar til i næste runde i Europa

Torsdag bankede den tyrkiske Fenerbahce i Istanbul Spartak Trnava 4-0 i sidste runde af Conference Leagues gruppespil og dermed går direkte videre til i runde 16 i Europa.
Foto: AA

Af Danturk.com

Fenerbahce er klar til i næste runde i Europa som øverst i deres gruppe på målforskel som følge af FC Nordsjælland nederlag til Ludogorets og avancerede direkte til runde 16.

Fenerbahce startede kampen lidt sløv på Ülker stadium, Istanbul, men derefter sad det gul-marineblå hold tungt på spillet i det sidste kvarter af første halvleg. Med Ferdi Kadıoglus mål i kampens 36. minut gik de ind i omklædningsrummet med en 1-0 sejr.

Fenerbahce var meget mere effektivt i anden halvleg og vandt et straffespark i det 47. minut, da Dzeko blev efterladt på jorden. I det 48. minut øgede Tadics straffespark føringen til 2, og i det 60. minut scorede Dzeko endnu et mål og stillingen var 3-0.

Foto: AA

Fenerbahce fortsatte deres overlegne spil og øgede føringen til 4 med Edin Dzeko igen 1 minut senere. Kampen endte med, at Fenerbahce vandt 4-0 mod Spartak Trnava.

Efter dette resultat øgede de gul-marineblå hold deres score til 12 i deres gruppe. FC Nordsjælland tabte 0-1 hos Ludogorets og røg fra første- til tredjepladsen og ud af Europa.

Foto: AA

Selvom Ludogorets øgede deres point til 12, ligesom Fenerbahce, sluttede det gul-marineblå hold gruppen som leder.

Således gik Fenerbahce direkte til runde 16 uden at spille en play-off og sikrede sig at være i Europa indtil marts.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Uligheden er højere end nogensinde målt før

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *