Ny tyrkisk fodboldskandale er undervejs efter udvandring

Klubpræsidenten for Istanbulspor har fået holdet til at udvandre fra en kamp grundet utilfredshed med dommer.
Foto: AA

Det er ikke mere end en uge siden, at tyrkisk fodbold blev ramt af en kæmpe skandale, da en klubpræsident løb på banen og slog dommeren ned i en kamp i landets bedste række.

Nu har endnu en skandale – dog uden vold involveret – atter trukket overskrifter fra ligaen. Og igen med en klubpræsident som hovedperson.

Istanbulspors hold er tirsdag udvandret fra opgøret mod Trabzonspor efter 74 minutters spil på grund af utilfredshed med en kendelse, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det er ifølge nyhedsbureauet sket efter ordre fra klubpræsidenten, som gik ned på sidelinjen og beordrede sine spillere til at forlade kampen.

Foto: AA

Årsagen skulle være, at klubpræsident Ecmel Faik Sarıalioğlu følte, holdet blev snydt for et frispark, da gæsterne fra Trabzonspor scorede til 2-1 efter 68 minutter.

Han fandt vej til sidelinjen og signalerede til sit hold, at det skulle forlade banen.

Både dommer og modstandere kunne blot se til, og i skrivende stund er kampen ikke blevet genoptaget.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *