Vejles mulige ejer mistænkes for at fuske med cv

Et forestående salg af Vejle til en tysk-tyrkisk rigmand er ramt af mulige problemer med købers troværdighed.

Den mulige nye Vejle-ejer Cagdas Senyürek har muligvis fusket med sit cv og løjet om sit uddannelsesniveau. Det skriver B.T.

Ifølge mediets oplysninger har Cagdas Senyürek i forbindelse med overtagelsen af Vejle hævdet, at han har arbejdet 25 år i Deutsche Bank – primært som chef i bankens afdeling i Hongkong.

Men ifølge Deutsche Banks kommunikationsafdeling i både Tyskland og Hongkong kender banken ikke til Cagdas Senyüreks ansættelse.

Banken afviser over for B.T., at Cagdas Senyürek har været chef i Hongkong og kan slet ikke finde optegnelser, der viser, at personen har været ansat.

Mediet har også fundet usikkerheder om Cagdas Senyüreks uddannelsesniveau.

Universitetet Christian-Albrechts-Universität i Kiel har ikke kendskab til, at Cagdas Senyürek har en ph.d. i filosofi og har arbejdet på universitetet, som den tysk-tyrkiske rigmand hævder.

– Efter indledende undersøgelser kan Kiel Universitet (CAU) oplyse, at man ikke har kendskab til, at Cagdas Senyürek er blevet tildelt en doktorgrad eller en professorstilling ved Fakultetet for Filosofi, oplyser CAU til B.T.

Cagdas Senyürek afviser over for B.T. at have fusket med sit cv eller uddannelsesniveau.

– Selvfølgelig har jeg mine diplomer fra Christian-Albrechts-Universität og andre, som vil vise det, du spørger efter, siger han til B.T. og truer med sagsanlæg:

– I printer de falske nyheder, og efterfølgende vil jeg fremlægge alle dokumenterne, som vil vise, at I tager fejl. Efterfølgende vil jeg sagsøge jeres avis for at ødelægge mit ry.

Vejle oplyser, at klubben altid vil undersøge en mulig ny ejer grundigt.

LÆS:  Alvorligt syg huleforsker er strandet 1000 meter under jorden

– Helt generelt vil Vejle Boldklub til enhver tid gøre sit hjemmearbejde i forhold til et eventuelt nyt ejerskab, og i den proces vil klubben ikke give en kommentar.

– Vi har ikke yderligere kommentarer nu, lyder det i en skriftlig udtalelse fra Vejle Boldklub til B.T.

Vejle tabte sine første seks kampe i sæsonen, men overvintrer efter en forbedret afslutning på efteråret som næstsidst i Superligaen. Herfra har Ivan Prelecs tropper to point op til Randers FC over nedrykningsstregen.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *