Lærke jagter familielykken, men ender med at miste sig selv

Bogen udkommer 14. maj I Genre: Skønlitteratur I Vejl. pris: 229,95 I Format: Softcover I Sider: ca. 200 I ISBN: 9788775961269

Fødselstal, fertilitet og familiepolitik bragede ind på nyhedsdagsordenen, da statsministeren lagde op til mere hjælp til par, der gerne vil have barn nummer to. Men hvad gør det ved et menneske at være igennem et fertilitetsforløb? Hvad gør det ved parforholdet? Og hvor går man hen, når lægevidenskaben giver op? 

Pernille Ehlers-Hansen bruger af hovedstolen i sin debutroman, og har skrevet den bog, hun selv savnede, mens hun ventede på sin datter. Understrøm udkommer på Falco 14. maj.

Lærke og hendes kæreste Wilfred ønsker sig brændende et barn, men Understrøm begynder, da fertilitetslægen fortæller dem, at der ikke er mere, lægevidenskaben kan gøre for dem.

Romanen fortæller med lige dele ærlighed, humor og mørke om de dilemmaer, man står overfor som barnløs: Hvornår er man lykkelig, hvor langt skal man gå i jagten på et barn, og hvornår er nok nok?

Mens Wilfred gerne vil have en pause fra behandlingerne og skemalagt sex, søger Lærke efter alternative behandlinger på nettet og ender i en facebookgruppe med andre barnløse. Her lover den mystiske “M”, at hjælpe, men hjælpen ender med at koste Lærke dyrt.

Længslen efter at blive mor fører Lærke ind i internettets og sjælens mørke afkroge, hvor håbet er forsvindende lille.

Understrøm er fiktion, men Pernille Ehlers-Hansen fik idéen til bogen, mens hun selv prøvede at blive gravid. Ud fra sine egne tanker besluttede hun at undersøge, hvad afmagten og tilfældigheden i et fertilitetsforløb gør ved et menneske.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Det var en smagsprøve på Tyrkiet. I et elektrificerende krydsfelt af det moderne og det traditionelle

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *