Den tyrkiske elektricitets- og elektronikeksportforening besøgte Danmark

Med organisationen af ​​den tyrkiske elektricitets- og elektronikeksportforening introducerede 16 store tyrkiske virksomheder deres elektriske og elektroniske produkter til potentielle danske kunder i København.

Tyrkiets 16 største virksomheder inden for el og elektronik aflagde den 23.-24. maj et branchebesøg i København

DANTURK.com
Foto: Haber.dk

KØBENHAVN – Tyrkiets 16 største virksomheder inden for el og elektronik aflagde den 23.-24. maj et branchebesøg i København, med organisationen af ​​den tyrkiske elektricitets- og elektronikeksportørforening (TET).

Den tyrkiske elektricitets- og elektronikeksportforening, TET som blev grundlagt i 1991 og omfatter omkring 7.000 virksomheder i Tyrkiet.

I følge det tyrkisk sproget dansk netavis Haber.dk havde virksomhederne mulighed for at introducere deres elektriske og elektroniske produkter til deres danske potentielle kunder, fra alle slags kabler til belysning, fra generatorer til industriskabe, energi- og strømkonverteringssystemer, el-tavler og software.

Under møderne, der startede tidligt om morgenen på NH COLLECTION HOTEL i København, holdt den tyrkiske ambassadør i København Uğur Kenan İpek en tale til TET og virksomhedsrepræsentanter. Ambassadør İpek henledte i sin tale opmærksomheden på det stigende handelsvolumen mellem de to lande. İpek sagde også, at han mener, at tyrkiske og danske virksomheder kan samarbejde i tredjelande.

Den tyrkiske ambassadør Kenan Ugur Ipek

Kommerciel rådgiver fra den tyrkiske ambassade Çağrı Kale udtalte, at Tyrkiet er en vigtig base for produktion og eksport, og at de ville være glade for at støtte enhver person og virksomhed, der ønsker at etablere økonomiske forbindelser med Tyrkiet. Han tilføjede, at de anbefaler, at tyrkiske virksomheder altid holder kontakten med dem på det danske marked.

I en udtalelse til det tyrkisksprogede dansk netavis Haber.dk sagde TET-bestyrelsesmedlem Mehmet Türkyurt, at siden december sidste år har de arbejdet for besøget i København og Vilnius, og oplyste, at der er stor interesse for Tyrkiet.

LÆS:  Det var en smagsprøve på Tyrkiet. I et elektrificerende krydsfelt af det moderne og det traditionelle
Til venstre, Kommerciel rådgiver fra den tyrkiske ambassade Çağrı Kale sammen med TET-bestyrelsesmedlem Mehmet Türkyurt

“Vi fokuserede hovedsageligt på det afrikanske marked. De viser stor interesse for os i Afrika. Vores mål er også at komme videre på det europæiske marked. Interessen for Tyrkiet er steget voldsomt efter energikrisen forårsaget af stigningen i transportomkostninger fra markedet i Fjernøsten til Europa og især på grund af krigen mellem Rusland og Ukraine. Tyrkiet holdt op med at være et alternativt marked og blev det første marked. Danske virksomheder viste interesse for os. Vi vil også invitere vores danske samtalepartnere til Tyrkiet og vise vores produkter og fabrikker på stedet”, sagde Türkyurt.

Efter besøget i København rejste delegationen til Litauens hovedsted Vilnius. Litauisk Gateway-firma påtog sig opgaven for mødet mellem tyrkiske virksomheder og danske potentielle kunder.

 

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *