Danmark vandt 2-1 mod Frankrig på udebane

På udebane vandt Danmark overraskende fredag aften med 2-1 over Frankrig i Nations League. Den første danske sejr over Frankrig siden VM i 2002.

Foto: fotocollage, DBU.dk

Danturk.com

Fredag aften på Stade de France mødtes Danmark og Frankrig i UEFA Nations League. Andreas Cornelius, der spillede for Trabzonspor i Danmark, formåede at vælte Frankrig 2-1 med 2 mål og scorede 3 point.

Der blev ikke scoret i første halvdel af kampen, men Karim Benzema satte Frankrig frem med et mål i det 51. minut.  Trabzonspors angriber Andreas Cornelius skiftet ind efter 61 minutter i stedet for Kasper Dolberg. Danmark svarede derimod på Benzemas mål med Andreas Cornelius.

Cornelius, der fik bolden i straffesparksfeltet i det 68. minut og  bankede den i kassen og bragte balancen i mål. Målet, der ødelagde Frankrig, kom fra Cornelius i det 88. minut. Med Maehles lange aflevering hang han bag forsvaret, kom ind i straffesparksfeltet og scorede et mål, hvilket gav sit hold 3 point. Og den første danske sejr over Frankrig siden VM i 2002.

Med dette resultat blev Danmark, som ligger i 1. Gruppe af A Ligaen, på en 2. plads med 3 point.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Dansker købte tyrkisk fodboldklub og blev klubpræsident i Tyrkiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *