Royal Run: Der var motionfest i Danmark

Der var motionfest i Danmark i mandag. Over 90.000 deltager løb `Royal Run´ i værtsbyerne: Aalborg, Aarhus, Kolding, Næstved, København/Frederiksberg og på Bornholm.

Danturk.com
Foto: Haber.dk

KØBENHAVN – Royal Run ’22 blev endnu en motionsfest og løbeglade danskere indtog Aalborg, Århus, Kolding, Næstved, København, Bornholm i går i Royal Run. Der var 91.763 deltagere både ung og gammel, handicappede, samt mange nydanskere.

Kronprins Frederik sat gang i ‘Royal Run’ i Aalborg og løb også med i Aarhus og København. Han startede med one-mile distancen i Aalborg, derefter 5 km i Århus og han sluttede med 10 km´s løb i København sammen sine to sønner prins Christian og Prins Vincent.

Kronprinsesse Mary var i Kolding og Næstved. Hun løb one-mile distancen i Kolding og 5 km i Næstved.

Kronprinsparrets 4 børn, Prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent løb uden deres forældre i København om formiddagen.

Tyrkisk-dansk IT instruktør Tuner Budenur blandt deltagerne i København. Han løb 5 km sammen med sin kæreste.

– Jeg er glad for at deltage Royal Run. Det er første gang  jeg deltager i Royal Run. Jeg og min kæreste løber meget. Jeg skal også løbe halv maraton snart i Sverige, sagde han til Danturk.com.

Der var plads til alle i Royal Run. Det var muligt både at løbe og gå. Der var kørestole, barnevogne og klapvogn rouletter på ruterne.

Deltagere med alle typer handicap var også på ruterne og de var på lige fod med alle andre.

Løbet startede kl. 10 om formiddagen i værtsbyerne og sluttede sent om aften i København.

Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet i et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Royal Run blev afholdt for første gang i 2018 og der var ca. 70.000 deltagere.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Danmark går til valg 1. november. S går efter bred regering

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *