Voldsom skovbrand i Marmaris

Skovbranden kom tidligt på året i det sydvestlige Tyrkiet – heriblandt populær feriedestination, Marmaris.

Danturk.com

ANTALYA – Skovbrande raser nær tyrkisk ferieby Marmaris. Det er usædvanligt tidligt at skovbranden allerede opstår i juni måned. En skovbrand, der brød ud tirsdag aften i den populære feriedestination Marmaris, spredte sig til et bredt område på kort tid med påvirkning af vinden.

Brandvæsenet tirsdag aften kæmpede mod flammerne i Marmaris og helikoptere kæmpede mod skovbrande indtil det blev mørk. Brandmyndigheder fik hjælp fra naboprovinser til at slukke ilden.

Regeringens ministre har besøgt området for at se på ødelæggelserne sammen med de lokale myndigheder. Lanbrug -og Skovminister Vahit Kirisci og Indenrigsminister Süleyman Soylu ankom til Marmaris i forbindelse med skovbranden.

”Vi følger branden i Marmaris fra vores brandledelsescenter. Branden startede den 20.02. De fik førstehjælp 20.10. Lige nu kæmper 144 vandsprinklere, 13 dozere og 576 brandfolk. Staten med alle dens institutioner kæmper for at slukke branden,” skriver Lanbrug -og Skovminister Vahit Kirisci på sin twitter.

Derudover opstod også brand i ferieprovins, Kas i Sydtyrkiet. Branden, der brød ud i olivenlunden og sivområdet i Antalyas Kaş-distrikt, blev slukket inden den spredte sig i skovområder med indgreb fra brandfolk.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *