Flammernes by

En af Amerikas største historiefortællere, Don Winslow er aktuel med sidste romantrilogi nogensinde.  Bogen, ”Flammernes by” udkommer i september.

Om bogen: Udg. dato: 6. september 2022, Genre: Krimi, Vejl. pris: 299,95, Sider: ca. 368, Oversætter: Merete Rostrup Fleischer, ISBN: 9788771919097

Danny Ryan på 29 år er en hårdtarbejdende havnearbejder, en kærlig ægtemand, loyal ven og i ny og næ lejesvend for det irske forbrydersyndikat. Han drømmer om at starte på en frisk og slette sin mørke fortid, men et internt mafiaopgør trækker Danny ind i en konflikt, han ikke kan undslippe.

Nu bliver det vigtigste én ting: At beskytte sin familie, sine venner og det eneste hjem, han nogensinde har kendt.

Don Winslow har udmeldt, at romantrilogien der begynder med I flammernes by bliver hans sidste, og at han i stedet vil arbejde med politisk aktivisme.

“Rigtig godt og sofistikeret selskab”, skrev Politiken og ”Mesterligt og med suværent overblik”, skrev Berlingske om Don Winslow.

Om forfatteren:
Don Winslow er født i New York og bor nu i Californien. Han har tidligere arbejdet som journalist og privatdetektiv, og han har udgivet kritikerroste romaner i knap 30 lande. Winslowhar vundet et hav af priser, herunder the Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize, the Ian Fleming Silver Dagger og den danske Palle Rosenkrantz-pris.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *