FCK enige med Trabzonspor om Cornelius transfer

‘F.C. København og Trabzonspor er blevet enige om en transferaftale gældende for Andreas Cornelius,’ skriver FCK

Af Savas KARAKAPLAN

Det er anden gang vender landsholdsspilleren Andreas Cornelius hjem til FC København. F.C. København og Trabzonspor er blevet enige om en transferaftale gældende for Andreas Cornelius.

FCK oplyser på holdets hjemmeside, at de er blevet enige om en aftale med tyrkiske Trabzonspor for Andreas Cornelius.

Den 29-årige landsholdsangriber rejser nu til København for at gennemgå lægetjek og forhandle sine personlige vilkår på plads, skriver FCK på sin hjemmeside.

Efter planen lander Cornelius i Roskilde Lufthavn onsdag, men der vil ikke være interviews med medier, før handlen er endelig. Det sker først, når lægetjek og forhandlinger er overstået.

F.C. København har ikke yderligere kommentarer, før det er sket, ud over at vi glæder os til at se Andreas Cornelius i København igen.

B.T. afslørede historien allerede tirsdag

BT skrev allerede tirsdag at angriberen er nået til enighed med sin tidligere klub om en aftale, og at FC København blot mangler de sidste detaljer med Trabzonspor, før en historisk aftale bliver en realitet.

Ifølge B.T.s kilder i Tyrkiet vil FC København købe ham for en rekorddyr pris på seks millioner euro. Det er 45 millioner kroner og dermed lig med det dyreste indkøb i Superligaens historie, skrev BT på sin hjemmeside.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Tyrkiet vil have den svenske forsvarsminister Hultqvist fyret

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *