Dansk ambassadør i Ankara Danny Annan gjorde opmærksom på madspild

Danmarks ambassadør i Ankara, Danny Annan inviterede sine gæster på en kulinarisk rundrejse i sin officielle bolig for at gøre opmærksom på forebyggelse af madspild.

Foto: Fra ambassadens facebooksside

Danturk.com

Den danske ambassadør i Ankara, Danny Annan var torsdag vært for en fornem gruppe gæster, herunder gastronomi- og madskribenter, til en kulinarisk begivenhed i hans officielle bolig. Han gjorde opmærksom på både bæredygtighed og forebyggelse af madspild, skriver ambassaden i et opslag på ambassadens Facebooksside.

Foto: Fra ambassadens facebooksside

Den unge tyrkiske kok Buğra Özdemir med en succesfuld karriere i Michelin-restauranter i Danmark, serverede gæsterne med en 12 retter smagsmenu, der kombinerer lokale og årstidens råvarer med Danmarks stærke gastronomiske tradition. Denne særlige begivenhed blev også støttet af @carlsbergtr /Türk Tuborg A.S.

Foto: Fra ambassadens facebooksside

I sin åbningstale fortalte ambassadør Annan gæsterne om Danmarks inspirerende historie om at sikre en bæredygtig og ressourceeffektiv fødevareproduktion, mindske madspild gennem en fælles indsats fra folk og myndigheder og gøre sig selv til et gourmetmadcenter.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Joyce Carol Oates' NATTEN. SØVNEN. DØDEN. STJERNERNE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *