En verden, man helst vender det blinde øje til

KRIMI I STOCKHOLMS UNDERVERDEN SKREVET AF BETJENT MED VIGTIG INDSIGT I EMNET

Den svenske forfatter Simon Häggströms danske debut ‘Udnyttet’ udkommer i næste uge

Simon Häggströms danske debut giver en virkelighedsnær skildring af en mørk underverden af prostitution, trafficking og kriminelle bagmænd.

Genre: Krimi, Vejl. pris: 249,95, Format: Indbundet ,Sider: 384, ISBN: 9788771919509

“Er jeg parat til at lade alt, jeg har, forsvinde, eller vil jeg dø?” spørger den tidligere prostituerede sig selv i det gribende forord. Simon Häggström har igennem 11 år specialiseret sig i menneskehandel i Stockholm og har tidligere skrevet anerkendte fagbøger om emnet. I ønsket om at brede sin vigtige viden endnu længere ud, udgiver han nu en krimiserie om emnet.

I bogen følger vi to unge kvinders tragiske vej ind i en underverden af kriminalitet, og vi følger efterforskerparret Markus og Natalia, som får nys om en gruppe mænd, der udnytter unge piger og indleder en operation for at stoppe dem. Men sporene er få, og politiet bliver stadig mere desperat. Kan de lade en sexkunde infiltrere de hemmelige møder på mission for politiet?

UDNYTTET af Simon Häggström udkommer den 4. oktober på HarperCollins.

Simon Häggström, politibetjent og forfattare. Foto: Ola Axman

Om forfatteren:
Simon Häggström er en svensk forfatter og politiinspektør og har igennem 11 år specialiseret sig i prostitution og menneskehandel. Han arbejder som city-betjent i Stockholm og har skrevet to meget omtalte fagbøger, Skugganslag (2016) og Nattstad (2017) og Udnyttet (Originaltitel: Flickorna som sprang) er hans romandebut og første del i en ny krimiserie.r content here.

 

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Danmark besejrede Østrig med 2-0 i Parken

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *