Danmark besejrede Østrig med 2-0 i Parken

DANMARK VANDT MANDAG AFTEN 2-0 OVER ØSTRIG I NATIONS LEAGUE

Danturk.com

KØBENHAVN – Danmark besejrede Østrig mandag aften med 2-0 i Parken i UEFA Nations A League gruppe 1. Det var Danmarks anden sejr over Østrig på én uge.

Det var en fantastisk aften og flot resultat  i Parken. Danmark besejrede 2-0 mod Østrig og første plads i UEFA Nations A League gruppe 1.

Danmark har spillet 4 kampe og fik 9 point i 11 dage.

Danmark bragte sig foran 1-0 med Jonas Winds mål i kampens 21. minut og i det 37. minut sendte Andreas Skov Olsen bolden i nettet og satte sit hold frem i første halvleg. Det var Winds femte mål i sin landskamp nummer 15. Danmark gik ud af kampen med en 2-0-sejr.

Danmark har spillet mod Østrig tre gange i løbet af de seneste 15 måneder. Tre danske sejre er det blevet til med en målscore på 7-1.

Ved Nations League-kampe vandt Danmark sin første kamp 0-1 mod Frankrig og anden kamp 1-2 mod Østrig, Begge kampe er spillet i udebane. Men landsholdet tabte kampen mod Kroatien i hjemmebane med 1-0. Med sin sidste kamp mod Østrig mandag fik Danmark sin anden sejr og fik 3 point.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.