Guardiola: Vi undervurderer bestemt ikke FCK

På et pressemøde mandag i Parken sagde Manchester City-manager Pep Guardiola, at han ikke undervurderer FCK i tirsdagens kamp i Champions League, selvom Manchester City vandt første opgør 5-0. 

Foto: Savaş Karakaplan, Danturk.com

Af Savas KARAKAPLAN

Manchester City-manager Pep Guardiola afholdt pressemøde i Parken før tirsdagens kamp i UEFA Champions League mod FC København, hvor Danturk.com var til stede.

På spørgsmålet om, hvilken trup han skal spille mod FC København, sagde Guardiola, at han ville afgøre holdet på selve kampdagen.

– Jeg vil beslutte efter at have talt med spillerne og fysioterapeuterne om, hvad der er bedst. Når jeg skal vælge holdet, ser jeg ikke anderledes på de spillere, der skal til VM, sagde Guardiola.

Guardiola sagde, at han har forberedt holdet som til enhver anden kamp.

– Vi undervurderer ikke FCK. Det er helt sikkert. Det er ikke en del af vores natur. Vi vil altid forsøge at spille os videre i alle turneringer. Der er ingen undtagelse i morgen. Vi vil ikke foretage nogen ændringer i vores spil.

– Vi vil forsøge at nå videre blandt de 16 bedste i turneringen med en sejr over FCK. Hvis det ikke går godt for os, så vil det være fordi, FCK har gjort det virkelig godt, sagde Guardiola.

Selvom Erling Haaland ikke var til stede på pressemødet, handlede spørgsmålene til manager Guardialo mest om ham.

– Erling er en af ​​vores bedste spillere. Jeg har arbejdet med mange gode angribere. Erling er en af ​​dem. I kan se, hvor mange mål Erling har scoret i Champions League på trods af at han er meget ung, i Norge, Østrig, Tyskland og nu England, svarede spanieren.

LÆS:  Massiv dansk opbakning til Ukraine ved Den Internationale Domstol

Erling Haaland lavede i norske Molde 20 mål i 50 kampe. Siden blev det til 29 mål i 27 kampe for østrigske RB Salzburg.

Haaland scorede 86 mål i 89 kampe for tyske Borussia Dortmund, mens det i de første måneder af denne sæson er blevet til 20 mål i 13 kampe for City.

I Champions League er det blevet til 28 mål i 22 kampe for 22-årige Haaland, som senest lavede to mål i 5-0-sejren hjemme over FCK.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *