Tyrkiets præsident Erdogan: De, der støtter terrorisme, er partnere for blodsudgydelserne

Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, langer hårdt ud efter dem, der støtter terrorisme. Han sagde, at de, der støtter terrorisme, er partnere for blodsudgydelserne.

Foto: AA

Danturk.com

Tyrkiet præsident Recep Tayyip Erdogan afholdt en pressekonference efter afslutning af G20 topmødet i Indonesiske hovedstad Bali. Han sagde på pressekonferencen, at de, der støtter terrorisme, er partnere for blodsudgydelserne, skriver det tyrkiske nyhedsbureau Anatolien.

– Dette modbydelige angreb, hvor 6 civile, inklusive 2 børn, mistede livet, afslørede endnu en gang terrorismens blodige og grimme ansigt. De, der støtter terrororganisationen under påskud af at bekæmpe den Islamiske Stat, er også partnere i hver dråbe blod, der spildes.

Foto: AA

– Den separatistiske terrororganisation, der befinder sig et eller andet sted i Syrien og Irak, forsøger at skjule sin desperation med sådanne forræderiske handlinger. Uanset hvad de gør, uanset hvem de gemmer sig bag, vil terrorister ikke være i stand til at undslippe den bitre skæbne, der venter dem. Faktisk fangede vores sikkerhedsenheder gerningsmanden bag det forræderiske angreb, terroristen og hans samarbejdspartnere på kort tid.

– Jeg vil gerne endnu en gang understrege, at der ikke er plads til nogen form for terrorisme i fremtiden for vores land og region. Vi vil resolut fortsætte med at implementere vores strategi om at eliminere terrortruslen ved dens kilde. Vi forventer oprigtig støtte fra alle vores venner og allierede i denne retfærdige kamp i Tyrkiet, sagde præsident Erdogan på pressekonferencen ifølge det tyrkiske nyhedsbureau Anatolien.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

LÆS:  Royal Run: Der var motionfest i Danmark

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *