Victor Nelsson: Jeg håber, jeg kan gøre vores fans glade.

Den tyrkiske fodboldklub Galatasaray-forsvarspiller Victor Nelsson sagde til klubbens tv-kanal, GS TV at han er begejstret for at deltage i VM for for første gang.

Foto: AA

Danturk.com

I et interview sagde den tyrkiske klub Galatasaray-forsvarspiller Victor Nelsson til klubbens tv-kanal, GS TV, at han vil deltage i VM for første gang i sin karriere.

– Jeg er meget glad for at repræsentere mit hjemland der. Så jeg har det godt lige nu., sagde han til GS TV.

Han bemærkede, at turneringen i Qatar er en meget stor organisation, og alt kan forventes.

– Det er selvfølgelig en meget stor turnering, men du kan vinde pokalen i 7-8 kampe. Vores hold er også et godt hold. Danmark er et godt hold. Vores konkurrenter er også stærke. Vi får se om en måned, lad os se, hvor vi når, fortalte Nelsson til GS TV.

Frankrig er en hård modstander

Nelsson evaluerede også deres rivaler i gruppen, Frankrig.

– Jeg havde chancen for at spille to gange før, jeg kender Frankrig godt. Jeg havde chancen for at spille mod dem to gange på 4 måneder. Det er en vanskelig gruppe selvfølgelig. Jeg vil kæmpe imod dem, men ved at de er svære, sagde han til GS TV.

Han takkede Galatasaray-fans

Victor Nelsson har også udtrykt sin mening om støtten fra Galatasaray-fans, og sagde, at han ville være meget glad og takkede dem.

– Jeg håber, at jeg også kan gøre Galatasaray og vores fans glade. Når de støtter os, hvis vi kan få succes og spille godt. Jeg bliver også glad, fordi jeg kan gøre dem glade, sagde han til GS TV.

LÆS:  Trabzonspor fik den tyrkiske Super Cup

Nelsson kom ud og modtog hyldesten

Den danske landsholdspilleren og Galatasaray-forsvarspilleren Victor Nelsson fik også en særlig hyldest dagen før afrejse til VM i Qatar med landsholdet i København.

En gruppe Galatasaray-fans omkring 50 personer med røde og orange halstørklæder samledes foran hotel Scandic på Amager dagen før det danske herrelandshold tog afsted til Qatar, og lykønskede det danske landshold og primært selvfølgelig Victor Nelsson.

De fremmødte fans tændte romerlys og brølet flere slagsange og råbte efter ”Victor Nelsson”. Til sidst kom Victor Nelsson ud fra hotellet for at modtage hyldesten og takkede for støtten.

Den danske landsholdsspiller Victor Nelsson skiftede sidste sommer til den tyrkiske klub, hvor han siden sit skifte har været en fast mand i startopstillingen og samtidig er blevet en fan-darling.

Victor Enok Nelsson spiller midterforsvarer for den tyrkiske klub Galatasaray. Han har tidligere spillet for F.C. København, hvortil han kom fra FC Nordsjælland i sommeren 2019.

Danmarks herrelandshold skal spille mod Frankrig, Australien og Tunesien i Qatar 2022 gruppe D for at komme til næste runde. Rød-hvide møder Tunesien tirsdag den 22. november klokken 16:00 i deres første kamp i gruppen.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *