Danmarks håndboldherrer verdensmestre igen

Danmark vinder VM i herrehåndbold og bliver det første hold til at vinde pokalturneringen for tredje år i træk.

Danturk.com

Danmark vandt trofæet efter at have slået Frankrig 34-29 i finalen ved VM i herrehåndbold.

Polen og Sverige arrangerede i fællesskab finalen i turneringen, hvor Frankrig og Danmark mødtes på Tele2 Arena i Stockholm.

Danmark vandt guld efter at have ført 16-15 i første halvleg og vundet 34-29.

Danmark har vundet de seneste tre verdensmesterskaber og har skrevet historie ved at blive det første hold i turneringens historie til at gøre det.

Frankrig, det mest succesrige hold i organisationens historie med 6 guldmedaljer, var tilfreds med sølv denne gang.

Til gengæld sluttede Spanien, der besejrede Sverige 39-36, turneringen på tredjepladsen.

Holdet vandt for første gang verdensmesterskabet i herrehåndbold i  2019, på hjemmebane og forsvarede efterfølgende selvsamme titel, to år efter, ved VM 2021 i Egypten samt i 2023 i Sverige, mod Frankrig. Det danske herrelandshold blev herved det første hold, som har vundet 3 verdensmesterskaber i streg.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  FCK henter point mod Citys ti mand efter VAR-drama