FC København er danske mester igen

FC København vinder danmarksmesterskabet i fodbold efter FC Nordsjællands 1-5-nederlag til Brøndby

Foto: Danturk.com

Af Savas KARAKAPLAN
savas@danturk.com

FC København har vundet søndag 2-1 ude over Viborg FF i Superligaen i fodbold. Med sejren har FCK afgjort, at holdet bliver Danmarksmester inden sidste spillerunde efter FC Nordsjællands 1-5-nederlag til Brøndby.

Klubben har været i den danske Superliga siden 1992-93 og har vundet danmarksmesterskabet 15 gange i klubbens historie. Det er femte gang, at FCK sikrer sig mesterskabet med én spillerunde tilbage.

I perioden fra 2001 til 2017 vandt klubben Superliga-medaljer 16 sæsoner i træk: 10 guld, 5 sølv og 1 bronzemedalje. Dette er rekord i dansk fodbold.

Med blot en spillerunde tilbage er FCK fire point foran Farum-klubben, og dermed løber københavnerne altså med Superliga-guldet for 15. gang i historien.

Foto: Danturk.com

Fejringen var dog allerede i gang inden slutfløjtet, afslører profilen Rasmus Falk.

– Der var god stemning hele vejen igennem. “Nees” (FCK-træner Jacob Neestrup, red.) sagde, vi skulle holde lav profil, indtil det var sikkert, men det blev ikke helt overholdt, siger Falk til TV3+.

FCK-bussen holdt ind på en rasteplads, hvor der blev tanket op med masser af øl, og spillerne fejrede FCK’s 15. mesterskab.

– Det har været en fantastisk sæson. Vi kom i Champions League, vandt pokalen og er nu danske mestre. Vi har været med i alt, hvad vi ville være med i, og vi har vundet det, som vi kunne, siger Falk.

Både Rasmus Falk og Mohamed Daramy anerkender cheftræner Jacob Neestrups bidrag til mesterskabet.

– Vi har fået en ny træner, der har styr på det. Så stor cadeau til ham for at samle os op igen, siger Mohamed Daramy til TV3+.

LÆS:  Basmati-ris tilbagekaldes efter fund af svampetoxin

FCK var otte point efter FC Nordsjælland, da klubben i midten af oktober skiftede Jess Thorup ud med Neestrup.

Kilder; Ritzau, tv2, bold.dk

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *