Tyrkisk VM-guldmedalje i taekwondo

Den tyrkiske taekwondo-kæmper Merve Dincel vandt onsdag guldmedalje i taekwondo ved verdensmesterskabet i Aserbajdsjan.

Foto: AA

Af Danturk.com

Den tyrkiske nationale taekwondo-kæmper Merve Dincel har vundet onsdag guldmedalje i teakwondo ved VM i Azerbaycans hovedstad, Baku.

Ifølge det tyrkiske taekwondo-forbund gik kvindernes 49 kilo Merve Dincel på tredjedagen af ​​mesterskabet i hovedstaden Baku.

Merve Dinçel besejrede Elizaveta Ryadninskaya, der konkurrerede individuelt i anden runde, og Dunya Ali Abutaleb fra Saudi-Arabien i tredje runde og gik videre til kvartfinalen.

Da Merve besejrede kasakhiske Botakoz Kapanova i kvartfinalen og spanske Adriana Cerezo Iglesias i semifinalen, blev Merve kæmpede mod den sidste olympiske mester, thailandske Panipak Wongpattanakit, i finalen. Ved at eliminere sin modstander vandt Merve guldmedaljen.

Foto: AA

Verdensmester i taekwondo-spiller Dincel: “Dette er trin til OL”

Verdensmester Merve Dincel sagde, at hun ønskede at gentage denne succes i OL.

Dinçel mindede om, at hun vandt det europæiske mesterskab i 2022.

– Nu blev jeg verdensmester i Baku. Det er jeg også stolt af. Alt var perfekt. Næste år er det OL. Dette er trinene til OL. Vi tager til OL med de point, vi får herfra. Jeg håber at jeg også vinder en guldmedalje ved OL. Jeg arbejder for dette. Resten er fra Gud’ sagde hun til det tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *