Fenerbahce vandt den tyrkiske pokalturnering

Fenerbahce besejrede Basaksehir 2-0 i den tyrkiske pokalfinale og vandt pokalen. Fenerbahce, der nåede finalen i den tyrkiske cup efter 4 år, tog pokalen til sit museum for 7. gang.

Af Danturk.com

SPORT – Den tyrkiske pokalfinale blev søndag aften spillet i Izmir. Fenerbahce slog Basaksehir 2-0 i den tyrkiske pokalfinale og det var syvende gang, at Fenerbahce vandt den tyrkiske pokalturnering.

Pokalfinalen mellem to Istanbul-hold blev spillet på Gürsel Aksel Stadion i Izmir.

Kampen startede godt for Fenerbahce, da angriberen Michy Batshuayi scorede sit første mål før det første minut var forbi i kampen. Matshuayi scorede også andet mål i det 29. minut inden første halvleg afsluttede. Fenerbahce dominerede kampen totalt i første halvleg, og det blev 2-0 efter godt en halv times spil.

Inden udgangen af den første halvleg foretog Basaksehir 3 ændringer på samme tid.

I anden halvleg var Fenerbahce tæt på at gøre det til 3-0, men ingen af holdene var i stand til at score i anden halvleg. Det endte med en 2-0-sejr.

Kampen blev fulgt af 12.182 tilskuere.

Fenerbahce deltog 18 gange pokalfinalen og vandt den tyrkiske pokalturnering for 7. gang.

Pokalvinderen Fenerbahce skal spille Den tyrkiske fodboldfederation, TFF Super Cup-kampen med Superliga-mesteren Galatasaray.

Basaksehir er ikke med i europæiske turneringer

Basaksehir blev nummer 5 i den tyrkiske superliga og havde brug for at vinde den tyrkiske pokalturnering for at komme til de europæiske turneringer.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

LÆS:  Rusland truer med nedskydning af vestlige satellitter

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.