Tyrkiet snuppede de tre point i forlænget spilletid mod Letland

I den tredje kamp i EM-kvalifikationen kvalifikationsgruppe D mødte det tyrkiske fodboldlandshold Letland på udebane og slog Letland 3-2.

Foto: AA

I gruppe D i EM-kvalifikationen besejrede Tyrkiet Letland 3-2 på udebane. Med dette resultat øgede Tyrkiet sin score til 6 og flyttede op til toppen af sin gruppe med en kamp i hånden.

Mål i kampen; Abdülkerim Bardakcı i det 22. minut, Emsis i det 51. minut, Cengiz Ünder i det 61. minut, Tobers i 90+4 og İrfan Can Kahveci i 90+5.

I det 22. minut tog det tyrkiske landshold føringen 1-0 med Abdülkerim Bardakcıs mål og  tyrkerne sluttede første halvdel af kampen med 1-0 føring.

Med Emsis mål Letland fik kampen 1-1 uafgjort i det 51. minut.

I det 62. minut scorede tyrkerne igen. Cengiz, der fik bolden i det lettiske straffesparksfelt med Orkuns aflevering, skud ind  i nettet fra hjørnet: 1-2

I det 90+4. minut fik Letland uafgjort igen. Tobers sendte bolden ind i straffesparksfeltet og det resulterede 2-2.

I det 90+5. minut tog tyrkiske landshold igen føringen, da Irfan Can Kahveci scorede det sidste mål af kampen. Kampen endte 2-3 til Tyrkiet.

Foto: AA

Tyrkiet fører gruppen med mere end en kamp

I EM-kvalifikationen øgede Tyrkiet, som besejrede Armenien 2-1 på udebane og tabte 2-0 til Kroatien i Bursa, sin pointtælling til 6 med Letlands sejr og flyttede til toppen af gruppen med en kamp i hånden.

Foto: AA

Tyrkiske fans forlod ikke landsholdet alene

I udekampen mod Letland tog tyrkiske fans også plads på tribunerne.

Tyrkiske fans fra værtslandet og forskellige lande i Europa støttede månestjerneholdet på det sted, der var reserveret til dem på Skonto Stadium. Nogle tyrkiske fans blev også set se kampen blandt lettiske fans.

LÆS:  Lækkede dokumenter: Rusland ville udnytte Paludans koranafbrændinger

Næsten hele Skonto Stadion med 8.000 pladser i hovedstaden Riga er fyldt.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *