FCN-målscorer: Godt at få sendt et budskab i Europa

FC Nordsjælland har hele tiden troet på, at målene nok skulle komme. Og det kom de så sandelig mod Ludogorets.

Foto: FC Nordsjælland /fcn.dk

FC Nordsjællands spillere og cheftræner Johannes Hoff Thorup var stolte over 7-1-sejren over Ludogorets i Conference League.

Efter 1-3-nederlaget ude til Fenerbahce i den første gruppekamp var det ifølge midtbanespilleren Jeppe Tverskov vigtigt at rejse sig.

– Det var dejligt for os at komme med en form for statement, efter at vi ikke præsterede så godt i Istanbul. Vi er her for at konkurrere, og det var ikke noget dårligt hold, vi vandt over, siger Tverskov.

I Superligaen har FCN lige spillet 0-0 mod oprykkerne fra Hvidovre og Vejle. I de kampe ville bolden ikke ind over stregen, men mod det bulgarske mesterhold dansede den bare i netmaskerne igen og igen.

– Vi havde noget af det, som vi ikke har haft i de sidste mange kampe. Vi har produceret mange chancer, men vi har ikke fået den over stregen. Men den hoppede næsten selv derind i den her kamp.

– Jeg tror, at vi havde samlet lidt sammen til sådan en kamp. Det så voldsomt ud. Og vi blev bedre og bedre, jo flere mål vi scorede, siger Tverskov, der selv pandede FCN på 3-1.

FCN-træner Johannes Hoff Thorup kalder det en stor europæisk aften for Farum-mandskabet trods få skønhedsfejl.

– Det handler om at nyde det. Det var en stor indsats og stor aften for os. Og så skal vi ikke svømme rundt i for mange detaljer.

– Vi kan altid fremhæve nogle ting, vi kunne gøre bedre, men der er kun et budskab, og det er, at det er pisse godt gået, siger Johannes Hoff Thorup.

LÆS:  Guldpalmen tildelt svensk instruktør i Cannes

I kvalifikationen til Conference League vandt FCN 5-0 hjemme over serbiske Partizan Beograd. Og der var ligheder fra den kamp mod det bulgarske mesterhold.

– I tror jo, jeg lyver for jer, når jeg siger, at Ludogorets er gode. Det sagde jeg også om Partizan Beograd, da de var på besøg.

– Men faktum er, at Ludogorets har mange gode og spændende spillere. Og de vandt altså ude over Ajax, bemærker FCN-træneren.

– Men det her er et bevis på, at vi er gode. Vi har vist i mange kampe i denne sæson, at vi kan spille i et højt tempo – både i Europa og i ligaen.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *