Fenerbahce fortsatte sin sejrsrække

Fenerbahce fik sin 15. sejr i træk efter de vandt 2-1 over Spartak Trnava i den anden kamp på udebane i UEFA Europa Conference League.

Af Danturk.com

En af de ældeste Istanbuls fodboldklub, Fenerbahce fortsætter sin sejrsrække efter de vandt 2-1 på udebane mod Slovakiets Spartak Trnava i den anden kamp i gruppe H i UEFA Europa Conference League.

I første halvleg på Antona Malatinskeho Stadium kontrollerede Fenerbahce kampen det meste af tiden, men havde svært at at finde positioner og gik til omklædningsrummet med uafgjort 0-0.

Den store tyrkisk fodboldklub, Fenerbahce, har haft en sløv start i anden halvleg, men efter udskiftninger i det 63. minut var holdet i stand til at gå efter resultatet.

Ved at tage føringen med Joshua Kings mål i kampens 70. minut øgede holdet føringen til 2 med samme navn i det 81. minut. I kampens 88. minut kunne Fenerbahce ikke forhindre Oforis mål og forlod banen med en 2-1 sejr.

Med dette resultat topper Fenerbahce Gruppe H, og bragte deres sejrsrække til 15 kampe.

Kartals træk betalte sig

Fenerbahce-træner İsmail Kartals udskiftningstræk gav resultater.

Før udskiftninger havde holdet svært ved at fremskynde spillet, især på midtbanen. Men derefter holdet var mere effektiv ud på offensiv.

Efter İsmail Kartal udskifter 3 spillere i det 63. minut, kom der første mål. Efter 7 minutter lykkedes det Fenerbahce at indkassere et mål i det 70. minut.

Kongen blev en stjerne

Fenerbahces norske spiller Joshua King bragte sejren til sit hold.

Den erfarne spiller, der har forbedret sin præstation i de seneste uger, formåede at score et mål mod Çaykur Rizespor i ligaen.

LÆS:  Politiet skærper grænsekontrol efter koranafbrændinger

King, der havde en målfest i sin anden kamp i træk, bragte sejren ved at efterlade 2 mål i Spartak Trnava-nettet.

Med disse mål øgede den 31-årige sit antal mål i Europa til 3.

Han indkasserede et mål for første gang i europæiske udekampe

Fenerbahce formåede ikke at holde rent bord for første gang i europæiske kampe i denne sæson.

Fenerbahce slog Zimbru 4-0 og Maribor 3-0 i kvalifikationen, mens de slog Twente 1-0 i slutspillet.

Fenerbahce, der spillede sin fjerde europæiske udekamp i denne sæson, scorede sit første mål ude mod Spartak Trnava.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud.

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.