Tyrkiet tager til Tyskland som gruppeleder

Tyrkiet spillede 1-1 uafgjort tirsdag med Wales på udebane i den sidste kamp i Euro 2024 og tager til Tyskland som gruppeleder.
Foto: AA

Af Danturk.com

Nu står det klart, at det bliver Tyrkiet, der tager sig af gruppens førsteplads i puljen. Selvom det tyrkiske fodboldlandshold startede kampen dårligt mod Wales i tirsdagens udekamp, men kampen endte 1-1.

Efter syv minutter bragte den walisiske spiller Neco Williams Wales 1-0 foran mod tyrkerne.

I anden halvdel af kampen pegede kampens dommer på straffesparkspletten for Kenan Yıldız, der var på jorden i det 69. minut. Den walisiske spiller Ben Davies modtog et gult kort.  For i det 70. minut blev tyrkerne tildelt et straffespark, som Yusuf Yazici skulle tage sig af.

Tyrkiet spillede den 622. kamp i sin historie med kampen mod Wales.

I sin 100-årige historie har Tyrkiet spillet i alt 621 kampe, 340 officielle og 281 private, og har vundet 242, spillet 146 uafgjort og tabt 233, inklusive en fortabelse.

Landsholdet scorede i alt 850 mål, herunder 265 ude, 272 hjemme og 84 i neutrale kampe, hvoraf 3 blev tabt, og indkasserede 887 mål.

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *