Svensk politi anholder 21 personer under stor narkoaktion

42 kilo kokain og 165 kilo cannabis er blevet beslaglagt under en omfattende politiaktion i Sverige.

Foto: Polisen.se

Svensk politi har under en stor aktion anholdt 21 personer og beslaglagt store mængder narkotika samt flere våben.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

I alt har politiet beslaglagt 42 kilo kokain, 165 kilo cannabis og syv våben.

Det beslaglagte narkotika har ifølge politiet en gadeværdi på mellem 50 og 100 millioner svenske kroner – mellem 33,9 og 67,7 millioner danske kroner.

– Der er omfattende narkohandel, og det finansierer grov, organiseret kriminalitet. Gennem offensivt arbejde over lang tid har vi nu opnået et rigtig godt resultat, siger Susanne Wikland, der er vicepolitichef i Stockholm.

Aktionen fandt sted i den svenske hovedstad, Stockholm, i nogle af byens sydlige forstæder samt i Mälardalen vest for Stockholm.

– På grund af efterforskningens karakter og dens krav på videre undersøgelser kommer der ikke nogen yderligere informationer, og vi kommer ikke til at give yderligere kommentarer, lyder det fra politiet.

De syv våben, som er blevet beslaglagt i forbindelse med aktionen, beskrives som “særligt farlige”. Det fremgår ikke, præcis hvilke våben der er tale om.

/ritzau/

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *