Rusland: Det er Tyrkiets suveræne beslutning

KREML: TYRKIETS GODKENDELSE AF SVERIGES NATO- OPTAGELSE ER EN SUVERÆN BESLUTNING

Efter Tyrkiets ja til Sveriges NATO-optagelse kom den første erklæring fra Rusland. Den russiske regering sagde, at det er en suveræn beslutning truffet af Tyrkiet.
Foto: AA og Haber.dk grafik

Af Danturk.com

Efter at det tyrkiske parlament har tirsdag godkendt Sveriges medlemskab af Nato kom den første erklæring fra Rusland. Kremls talsmand, Dmitrij Peskov, sagde, at dette er en beslutning truffet af det tyrkiske parlament. Det er en suveræn beslutning truffet af Tyrkiet.

Det skriver det tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu.

Dmitrij Peskov, der er talsmand for Kreml, besvarede spørgsmålet fra journalister om godkendelsen af Sveriges medlemskab af Nato i Tyrkiets parlament.

Peskov mindede om, at Tyrkiet er medlem af forsvarsalliencen og dette er Tyrkiets suveræne beslutning.

– Dette er en beslutning truffet af det tyrkiske parlament. Tyrkiet er medlem af NATO, det er en kendsgerning. Ankara har sine egne forpligtelser i forhold til denne alliance, det har sine egne forhandlingsprocesser,” sagde han ifølge Anadolu.

Kilder: Det tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu

Indtast din e-mail-adresse her

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra netavisen Danturk.com direkte i min indbakke. Nyhedsbrevene giver et nyhedsoverblik og kan selvstændigt eller sammen med nyhedsoverblikket indeholde relaterede abonnementsfordele, produktnyheder, konkurrencer og tilbud. 

Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbrevene i selve mailen. Privatlivspolitik.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS:  Tyrkisk VM-guldmedalje i taekwondo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *